Şapte persoane au fost rănite şi transportate la spital după ce două autoturisme care mergeau în acelaşi sens de mers s-au ciocnit pe DN2, la intrarea în municipiul Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Buzău, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Ploieşti către Buzău, un şofer de 51 de ani, din Bacău ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe aceeaşi direcţie de mers la volanul căruia se afla un şofer de 50 de ani, din Ulmeni.
Accidentul s-a soldat cu rănirea ambilor şoferi, dar şi cu rănirea  unei pasagere de 43 de ani din Bacău care se afla în  maşina şoferului de 51 de ani.
Totodată, din maşina condusă de şoferul de 50 de ani, au fost răniţi alti 4 pasageri cu vârstele cuprinse între 54 de ani şi 50 de ani, toţi din comuna Ulmeni.
Cu toţii au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.
În zona producerii accidentului traficul se desfăşoară dirijat pentru putea avea loc cercetarea cauzelor producerii accidentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.