Un accident rutier s-a produs, vineri, pe DN 17, în judeşul Suceava, fiind implicate un TIR şi o maşină. Două persoane au fost încarcerate, iar unui bărbat i se aplică manevre de resuscitare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Accident rutier pe DN17 în localitate Poiana Stampei. Intervin pompierii militari ai Punctului de Lucru Poiana Stampei şi cei ai Detaşamentului Vatra Dornei cu două autospeciale pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2”, a transmis, vineri, ISU Suceava.

Sursa citată a precizat că este vorba despre un accident rutier între un autotren şi un autoturism.

”În autoturism au fost identificate două persoane încarcerate, în stare de inconştienţă. Persoanele încarcerate, bărbat şi femeie, au fost extrase dintre fiarele contorsionate ale autovehiculului şi predate echipajelor medicale şi paramedicale”, a mai precfizat sursa citată.

Potrivit pompierilor, bărbatului i se aplică manevre de resuscitare, iar femeia se află în stare de semiconştienţă şi va fi transportată la spital pentru tratament de specialitate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.