Pompierii din Timiş intervin, luni, la un accident urmat de incendiu produs într-o benzinărie de pe A1. Un camion a lovit un panou publicitar şi a luat foc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am fost solicitaţi să intervenim în urma producerii unui accident rutier pe A1 km 428, în incinta unei benzinării, în zona localităţii Margina. Un autotren a lovit totemul benzinăriei”, a transmis, luni, ISU Timiş.

Sursa citată a precizat că, în urma impactului, atât autotrenul, cât şi panoul publicitar au luat foc.

”Din primele informaţii, autotrenul transporta rulote. În autotren se afla doar conducătorul, care s-a autoevacuat şi a fost preluat de ambulanţa SAJ în stare conştienţă”, a mai transmis sursa citată.

Începând cu ora 16.41 s-a dispus activarea Grupei Operative la nivelul Inspectoratului.

”Au fost forţe şi mijloace din cadrul a 5 subunităţi de intervenţie: 2 ofiţeri şi 32 subofiţeri, cu 2 autospeciale de serviciu, şase autospeciale de stingere, o autocisternă de 30.000 l, o autospecială de descarcerare mică, o autospecială de primă intervenţie şi comandă. În acest moment incendiul este lichidat. Se acţionează pentru înlăturarea tuturor efectelor negative”, a mai transmis ISU Timiş.
Potrivit pompierilor, în benzinărie nu sunt raportate probleme.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.