Un accident s-a produs, duminică, în zona Parcului Izvor din Capitală, un şofer şi un copil fiind răniţi uşor. Traficul rutier este restricţionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În jurul orei 10.00 prin apel 112 Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier în zona intersecţiei str.Izvor-Pod Hasdeu. Din accidentul rutier a rezultat rănirea uşoară a conducătorului autoturismului Dacia Logan şi a pasagerului minor, ambii fiind transportaţi spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, informează Brigada rutieră.
 
De asemenea, un autovehicul parcat, în care nu se aflau persoane, a fost avariat.
 
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi condiţiile producerii accidentului rutier.
 
În zona producerii accidentului rutier s-au aplicat restricţii de circulaţie: Podul Izvor-Hasdeu către bd Naţiunile Unite-Bd Libertăţii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.