Un accident în lanţ s-a produs vineri dimineaţă pe DN 2 la ieşire din localitatea Moviliţa spre Bucureşti. Patru autovehicule au fost implicate în accident iar o persoană a fost transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Ialomia, din verificările  la faţa locului a reieşit că în timp ce un bărbat de 29 de ani din judeţul Buzău, conducea un autoturism pe DN2, sensul de mers Urziceni - Bucureşti, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers într-o curbă la stânga, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un TIR care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului, motorul autoturismului a fost proiectat într-un alt autovehicul care circula dinspre Moviliţa către Bucureşti.

Cel de-al treilea autoturism implicat a ricoşat într-o maşină staţionată pe marginea drumului.

În urma producerii accidentului rutier, şoferul primei maşini a fost transportat la spitalul Municipal Urziceni.

La faţa locului s-au deplasat şi pompierii de la ISU Ialomiţa.

”În accident au fost implicate trei autoturisme, un autotren şi 5 persoane. La locul solicitării, s-au deplasat de urgenţă două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţa SMURD şi un echipaj al SAJ Ialomiţa – substaţia Urziceni. Din eveniment au rezultat 5 victime, neîncarcerate şi conştiente. Acestora le-a fost acordat primul ajutor de echipajele medicale de la locul intervenţei. Ulterior, doar o victimă, şoferul unuia dintre autoturismele implicate în accident, cu vârsta de 29 de ani, a fost preluat şi transportat de către echipajul SAJ la Spitalul Municipal Urziceni. Celelalte patru victime au refuzat transportul la spital. Militarii au mai acţionat pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiului la locul accidentului şi sablare carosabil”, tramsmite ISU.

În urma accidentului în lanţ poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.