Un accident în lanţ a avut loc pe autostrada A1, pe sensul Lugoj - Margina, în judeţul Timiş, în dreptul localităţii Bethausen, fiind implicate două autotrenuri, un microbuz, o camionetă să două autoturisme. Cinci oameni au ajuns la spital, dintre care doi au fost încarceraţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, un număr de 14 persoane au fost implicate în accidentul de pe autostrada A1.

”Accident rutier pe A1, km 444. În accident au fost implicate două autotrenuri, un microbuz, o camionetă şi două autoturisme. În total au fost implicate 14 persoane dintre care cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital. Din cele cinci victime două au fost încarcerate. La locul intervenţiei s-au deplasat două autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă şi modul de descarcerare, un echipaj SMURD, un ATPVM (Autospecială de transport personal şi victime multiple), 16 pompieri şi trei echipaje SAJ”, a transmis ISU Timiş.

Iniţial, primul apel a sosit la numărul de urgenţe 112, în jurul în noaptea de marţi spre miercuri de la şoferul unui autocamion care staţiona pe banda de urgenţă. După aproximativ 15 minute a avut loc accidentul.

Autocamionul de pe banda de urgenţă a fost lovit de un altul care a deviat în parapetul marginal. Ulterior, celelalte autovehicule s-au lovit din spate în timp ce primul staţiona în coloană.

 

 Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.