Doi soţi cu cetăţenie ucraineană au fost accidentaţi la Galaţi pe trecerea de pietoni, femeia, care era însărcinată, pierzând sarcina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Galaţi, joi seară,  pe o stradă  din municipiul Galaţi, a avut loc un accident rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite grav.
 
Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 36 de ani, domiciliat în municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei, având direcţia de deplasare dinspre strada Roşiori către bulevardul George Coşbuc, când a ajuns la intersecţia cu strada General Alexandru Cernat, ar fi surprins şi accidentat două persoane care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal şi la semnalul de culoare galben intermitent al semaforului electric.
Este vorba despre o femeie cu vârsta de 30 de ani care a fost rănită grav şi despre soţul acesteia, de 31 de ani, ambii cu cetăţenie ucraineană şi beneficiari ai protecţiei temporare.
 
Ambele victime au fost preluate şi transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate şi au rămas internaţi. Femeia, care era însărcinată în 34 de săptămâni, a pierdut sarcina, medicii constatând, din păcate, decesul fătului.
 
Rezultatele au fost negative la testările privind pentru consumul de băuturi alcoolice şi de substanţe psihoactive, iar conducătorul auto a fost dus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.