Două persoane au fost rănite, marţi seară, într-un accident rutier produs în municipiul Bistriţa. Unul dintre apelurile la 112 a fost efectuat prin sistemul E-call.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Detaşamentul de Pompieri Bistriţa intervine la un accident rutier produs pe raza municipiului Bistriţa, intersectia str. Tarpiului cu drumul de centură”, anunţă, marţi seară, ISU Bistriţa-Năsăud.

Sursa citată a precizat că echipajele de intervenţie au găsit la locul solicitării trei victime, conştiente şi cooperante.

”Un bărbat în vârstă de aproximativ 23 de ani a fost transportat la spital de către echipajul de prim ajutor SMURD pentru investigaţii medicale amănunţite”, au mai transmis pompierii.

Aceştia au precizat că, deşi iniţial a refuzat transportul la spital, o femeie în vârstă de aproximativ 44 de ani a fost ulterior dusă la spital de către echipajul de prim ajutor SMURD.

Pompierii militari au asigurat masurile de apărare împotriva incendiilor.

Pompierii au precizat că unul dintre apelurile la numărul de urgenţă unic 112 a fost realizat automat prin sistemul E-call.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.