Un accident a avut loc marţi pe DN 1, în localitatea Posada, din judeţul Prahova, în care au fost implicate 2 autoturisme. În urma impactului au rezultat 3 victime, cu diferite leziuni, care au fost transportate la spital. Circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers către Braşov, Poliţia precizând că valorile de trafic fiind ridicate în zonă în ambele direcţii. Se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 şi între staţiunile Predeal şi Buşteni, pe sensul de coborâre Braşov către Ploieşti, fiind formată coloană de autovehicule care se deplasează cu viteză redusă, precum şi în staţiunea Buşteni, în direcţia de urcare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1, la kilometrul 112+750 de metri, localitatea Posada, judeţul Prahova, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme.

”În urma impactului au rezultat 3 victime, cu diferite leziuni, care au fost transportate către spital. Circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers către Braşov, valorile de trafic fiind ridicate în zonă în ambele direcţii, estimându-se reluarea în 40 de minute”, precizează Poliţia.

Se mai circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 şi între staţiunile Predeal şi Buşteni, pe sensul de coborâre Braşov către Ploieşti, fiind formată coloană de autovehicule care se deplasează cu viteză redusă, precum şi în staţiunea Buşteni, în direcţia de urcare.

Poliţia Rutieră recomandă conducătorilor auto să păstreze distanţa de siguranţă în mers, să acorde atenţie tuturor manevrelor pe care le efectuează, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri care sunt prezenţi la faţa locului pentru fluidizare şi să evite depăşirile riscante ale coloanelor formate.

Conducătorii auto pot lua de asemenea în calcul şi folosirea de rute alternative, pentru evitarea aglomeraţiei, cum ar fi DN 1A: Săcele - Cheia - Vălenii de Munte - Ploieşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.