Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident de circulaţie produs marţi dimineaţă pe DN2 E85, în zona crucea Comisoaiei, accident în care au fost mplicate 3 maşini. Traficul pe şoseaua europeană este blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei, din primele date, 6 persoane ar fi fost rănite în urma accidentului în care sunt implicate 3 autovehicule.  niţial, IPJ Buzău a precizat că sunt 4 răniţi, ulterior revenind cu detalii şi precizând că numărul victimelor ar putea fi mai mare, respectiv 6. Ulterior, poliţia a anunţat că este vorba despre cinci răniţi.

În urma accidentului în lanţ traficul pe DN 2 E 85 este blocat. 

Pe DN 2 Buzău – Râmnicu Sărat, loc. Zărneşti, traficul se desfăşoară prin dirijare, din cauza unui autoturism rămas imobilizat pe suprafaţa de rulare, în urma unei  coliziuni în care au fost implicate trei autoturisme.", precizează şi Centrul Infotrafic.

În urma accidentului,  una dintre maşini a ajuns pe câmp. La faţa locului sunt mobilizate effective importante de poliţişti, pompieri şi echipaje SMURD şi de la SAJ Buzau

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.