Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă duminică seara că a avut loc un accident pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti, în zona localităţii Gruiu, în uma căruia două persoane au suferit leziuni, fiind evaluate medical la faţa locului. Traficul rutier este oprit pe sensul către capitală pentru aproximativ 15 minute, până la finalizarea cercetării la faţa locului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat duminică seara că pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti, la kilometrul 37+200 de metri, pe sensul către Bucureşti, în zona localităţii Gruiu, judeţul Ilfov, s-a produs o coliziune între două autoturisme, în urma căreia două persoane au suferit leziuni, fiind evaluate medical la faţa locului.

Traficul rutier este oprit pe sensul către capitală pentru aproximativ 15 minute, până la finalizarea cercetării la faţa locului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.