Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov anunţă, marţi, că a început inspecţia pe DN7C – Transfăgărăşan în vederea deschiderii circulaţiei inclusiv pe tronsonul închis în sezonul rece. Comisia se află pe teren, iar la finalul verificărilor va fi anunţată oficial data pentru deschiderea circulaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A început inspecţia pe DN7C – Transfăgărăşan în vederea deschiderii circulaţiei inclusiv pe tronsonul închis în sezonul rece. Comisia de revizie specială, constituită în urma deciziei directorului general al CNAIR SA, Cristian Pistol, condusă de directorul Direcţiei Întreţinere Drumuri Naţionale şi Autostrăzi din cadrul CNAIR SA, Florea Dascălu, controlează în acest moment dacă drumul corespunde din punct de vedere al siguranţei circulaţiei şi oferă toate condiţiile pentru participanţii la trafic”, a transmis, marţi, DRDP Braşov.  

Sursa citată a precizat că, în acest an, printr-un efort susţinut şi cu ajutorul condiţiilor meteo favorabile, drumul a fost curăţat cu două săptămâni mai devreme faţă de termenul obişnuit, 1 iulie. 

”Vom reveni cu informaţii cu data exactă la care Transfăgărăşanul va fi redeschis circulaţiei pe toată lungimea lui”, au mai transmis oficialii DRDP Braşov.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.