Plaja Dunărea, o investiţie de circa 6 milioane de euro realizată de Primăria municipiului Galaţi, se deschide pentru public sâmbătă, anunţă autorităţile locale. Printre altele, plaja va avea un bazin cu valuri şi tobogane, cel mai înalt având 20 de metri, dar şi beach baruri şi o zonă destinată organizării evenimentelor. Pe plaja Dunărea din Galaţi vor putea avea acces până la 3.500 de persoane, însă acum, în timpul pandemiei, numărul participanţilor va fi limitat la 1.500.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este un moment aşteptat de către gălăţeni şi mă bucur că începând de sâmbătă vom deschide Plaja Dunărea. Este locul unde gălăţenii, şi nu numai, îşi vor putea petrece timpul liber într-un mod cât se poate de plăcut, aici în oraş, unde pe lângă plaja propriu-zisă, vor putea avea acces la bazinul cu valuri, la ansamblul de tobogane, cel mai înalt având 20 de metri înălţime, sau la zona de food court. De asemenea, copiii se vor putea bucura de un bazin al lor, prevăzut cu tobogane. Sunt sigur că foarte mulţi dintre cei care obişnuiau în trecut să vină la Plaja Dunărea vor regăsi acest loc cu totul şi cu totul schimbat, la standarde moderne", a declarat primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu.

Plaja este dotată cu sisteme de umbrire, 600 de şezlonguri, hamace, perne puf pentru plajă, colace single şi duble. S-au amenajat 120 de locuri de parcare şi s-au înfiinţat două linii speciale de autobuz.

Suprafaţa amenajată este de 4 hectare, iar capacitatea maximă a bazei de agrement este de 3.500 de persoane. În contextul pandemiei, numărul maxim de persoane care vor avea acces la baza de agrement va fi limitat la 1.500.

Valoarea totală a investiţiei este de aproximativ 28 de milioane de lei, aproape 6 milioane de euro, proiectare şi execuţie.

Plaja va fi deschisă pentru public sâmbătă, 31 iulie 2021, la ora 9.00.

Preţurile de intrare în baza de agrement vor varia între 10 şi 50 de lei, costurile variind în funcţie de vârstă, de zi şi de zona în care vizitatorii vor să şi petreacă timpul. Copiii cu vârsta până în 7 ani au intrarea liberă.

Orarul de funcţionare va fi de luni până duminică, între orele 9.00 şi 21.00. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.