Lungmetrajul de acţiune „Zombieland: Rundă Dublă/ Zombieland: Double Tap”, cu Woody Harrelson şi Emma Stone în distribuţie, şi animaţia „Familia Addams/ The Addams Family” se numără între filmele care au premiera vineri pe marile ecrane româneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin şi Emma Stone au revenit în regia lui Ruben Fleischer după zece ani de la primul film „Zombieland”.

În această continuare, protagoniştii au de-a face cu zombii evoluaţi, cu alţi supravieţuitori şi cu provocările noii şi improbabilei familii pe care o formează. Columbus, Tallahasse, Wichita şi Little Rock se mută într-o zonă în care trebuie să facă faţă pericolului care se iveşte la fiecare colţ.

Filmul de animaţie „Familia Addams/ The Addams Family” este bazat pe benzile desenate cu acelaşi nume ale lui Charles Addams şi este regizat de Conrad Vernon şi Greg Tiernan. Personajelor şi-au împrumutat vocile Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Oscar Isaac, Finn Wolfhard, Allison Janney, Aimee Garcia şi Nick Kroll.

Filmul fantastic „Paradise Hills” le are în distribuţie pe Eiza González, Milla Jovovich, Emma Roberts, Awkwafina şi Danielle Macdonald. Acţiunea se petrece într-o şcoală de lux, aparent idilică, unde tânăra Uma este trimisă pentru a fi adusă „pe drumul cel bun”. 

Documentarul „Jurnalul familiei -escu”, regizat de Şerban Georgescu, va avea, de asemenea, premiera vineri în cinematografe. În filmul despre legăturile de familie şi momentele importante prin care a trecut societatea românească în ultimii o sută de ani apar, între alţii, Ioana Pârvulescu, Sorin Ioniţă, Stelian Tănase.

Thrillerul horror „O aplicaţie de coşmar/ Countdown”, regizat de Justin Dec, o are în rol principal pe Elizabeth Lail. Ea joacă rolul unei asistente care descarcă o aplicaţie ce pretinde că prezice momentul în care o persoană va muri. Află că mai are de trăit trei zile, astfel că face tot posibilul să îşi salveze viaţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.