Ziua Mondială a Animalelor este sărbătorită, miercuri, la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” prin târg de adopţii, dresaj canin şi activităţi pentru copii. Accesul este gratuit în muzeu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iubitorii de câini şi pisici sunt invitaţi de ASPA şi Asociaţia TNR la târgul de adopţii care va avea loc pe peluza Muzeului. „Sperăm ca toţi participanţii să-şi găsească un companion blănos. ASPA şi TNR precizează că patrupedele sunt sănătoase, microcipate, deparazitate, vaccinate şi, în funcţie de vârstă, sterilizate. Caii şi câinii sunt unele dintre cele mai afectuoase şi loiale animale. Vizitatorii Muzeului pot participa la demonstraţii de dresaj canin şi ecvestru susţinute de Jandarmeria Română”, anunţă Muzeul „Antipa”. 

Cei mici vor avea şi o zonă dedicată pentru exersarea abilităţilor artisitice, unde vor putea desena, colora animaluţele lor preferate.

Programul activităţilor:

10.00-19.00 - Vizitarea gratuită a expoziţiei permanente


10.00-16.00 – Târg de adopţii – câini şi pisici
10.00-18.00 – Desene colorate cu animale preferate
12.00-18.00 – Demostraţii de dresaj canin şi ecvestru

Ziua Mondială a Animalelor a luat naştere în urma convenţiei ecologiştilor din Florenţa, în anul 1931, şi a avut drept scop atragerea atenţiei asupra creşterii alarmante a numărului speciilor de animale pe cale de dispariţie. În prezent, această zi are menirea de a recunoaşte rolul important ocupat de animale atât în natură, cât şi în viaţa oamenilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.