Păpuşa Barbie românescă, figurinele şi animalele din cauciuc, răţoiul Donald, jocurile "Păcălici" sau "Nu te supăra frate", maşinuţele, tractoarele şi motocicletele din metal, titirobilul şi titirezul vor putea fi admirate în 20 de vitrine, în Sun Plaza, la Târgul Copilăriei care va fi deschis în perioada 23 mai-5 iunie. Expoziţia poate fi vizitată gratuit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele peste 500 de jucării expuse au fost achiziţionate şi adunate din toate colţurile României, în ultimii 40 de ani, de Asociaţia Muzeul Jucăriilor.

"Ne-am dorit să sărbătorim Ziua Copilului un pic altfel. Fiecare jucărie care va fi expusă a stârnit la un moment dat emoţie şi a adus bucurie în sufletul unui copil. Este o ocazie atât pentru cei mari să-şi reamintească de maşinuţele şi păpuşile pe care le adorau în copilărie, cât şi pentru cei mici să redescopere jucăriile care i-au încântat pe părinţii şi bunicii lor chiar dacă acestea nu pot fi controlate cu o telecomandă, nu au lumini şi nici nu scot sunete. Prin acest eveniment vrem să unim generaţiile şi vrem ca fiecare vizitator să se simtă copil, indiferent de vârstă”, au spus reprezentanţii Sun Plaza.

Evenimentul va cuprinde şi un târg de jucării unice pentru cei mici.

Expozanţi ca Art of Play, MicoStore, Ludens şi Maimutzeria Tiara vor aduce Ziua Copilului în realitatea contemporană oferind celor mici o varietate de obiecte distractive cum ar fi: animăluţele croştate, jucăriile din lemn şi jucăriile educative. Părinţii le vor putea cumpăra din Sun Plaza, în perioada 23 - 26 mai.

Atât târgul, cât şi expoziţia oferită de Asociaţia Muzeul Jucăriilor vor avea loc la parterul centrului comercial, în zona Sun Atrium. Ambele vor fi deschise publicului în intervalul orar 10.00 - 22.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.