Volodimir Zelenski, înainte de a deveni preşedintele Ucrainei şi liderul rezistenţei în faţa invaziei ruse, a avut o carieră în cinema şi televiziune unde era o adevărată vedetă şi avea roluri mult mai uşoare decât cel de-acum, de pe scena politică. A apărut în seriale, emisiuni umoristice şi a fost vocea ursului Paddington, înainte de a fi ales în 2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Până în prezent, nu avea nicio idee despre cine l-a dublat pe Ursul Paddington în Ucraina. În numele meu, mulţumesc, preşedintelui Zelenski”, a povestit actorul britanic Hugh Bonneville, interpret al Domnului Brown în filmul realizat de Paul King, în 2014. Comentariul a fost însoţit de un videoclip care îl arată pe Vlodimir Yelenski în plină sesiune de dublaj. 

Prin această postare, Hugh Bonneville, cunoscut pentru rolul din „Downton Abbey”, aminteşte că, înainte de a deveni preşedinte, Volodimir Zelenski a fost cunoscut pentru abilităţile sale de actor. Printre altele, pentru portretul comic al unui profesor devenit preşedinte în satira televizată "Servant of the People”, actualul preşedinte ucrainean a devenit o adevărată vedetă în ţara sa.

În 2019, atunci când şi-a anunţat candidatura la preşedinţie, criticii săi l-au considerat drept „clovn”, în timp ce susţinătorii vedeau în el pe cel care s-a remarcat dintre vechile elite considerate a fi subminate de corupţie. Cu o campanie inteligent construită, actorul l-a învins pe Petro Poroşenko cu un scor de 73%. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.