Roman Iagupov, solistul formaţiei Zdob şi Zdub din Republica Moldova, s-a alăturat campaniei Global Citizen "Stand Up For Ukraine" şi îi îndeamnă pe oameni să doneze pentru copiii ucraineni refugiaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din păcate, vecinii noştri din Ucraina trec prin război. E o tragedie pentru toată lumea, pentru toate ţările civilizate. Milioane de copii ucraineni au nevoie de ajutor. Vă chemăm să vă alăturaţi acţiunii Stand Up For Ukraine. Continuăm să strângem fonduri pentru refugiaţi. Să fie pace peste tot!", a transmis Roman, cântând un fragment din melodia "Imagine" a lui John Lennon.  

"Sute de mii de refugiaţi - femei, copii, bătrâni, încă mai au nevoie de ajutor. Nu lăsăm mâinile jos. Dar din dar se face rai. Fiecare poate ajuta cu ceva: timp, fapte sau surse financiare...  Ne alăturăm acţiunii internaţionale Global Citizen #StandUpforUkraine. Să fie pace cât mai repede!". 


"Refugiaţii din Ucraina şi din toată lumea au nevoie de ajutorul nostru. Toţi merită condiţii de viaţă sigure", este mesajul transmis de muzician pe pagina de Facebook.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.