Zac Efron a declarat că ar fi "onorat" să joace rolul lui Matthew Perry într-un film pe care actorul din "Friends" îl plănuia înainte de moartea sa, la 29 octombrie, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un interviu acordat la Sirius XM în 2022, Perry a spus că l-a rugat pe Efron să joace rolul principal într-un film pe care Perry îl scrisese şi plănuia să îl regizeze, dar că Efron "a refuzat". Proiectul a fost menţionat din nou în urma morţii lui Perry de către prietena actorului, Athenna Crosby, care a declarat pentru revista People că filmul lui Perry era unul biografic şi că acesta "a vrut ca Zac Efron, care l-a jucat deja, să îl joace din nou, pentru că a spus că a făcut o treabă atât de bună".

În timp ce îşi promova noul film de wrestling "The Iron Claw", Efron a declarat pentru People: "Sunt onorat să aud că s-a gândit la mine pentru a-l interpreta ... Aş fi onorat să o fac". 

Perry şi Efron au mai apărut împreună în 2009 în comedia fantastică "17 Again", în care Efron a jucat rolul lui Perry mai tânăr.

Efron a spus: "Perry a fost un mentor pentru mine şi am făcut un film foarte frumos împreună. L-am admirat, am învăţat sincronizarea comică de la tipul ăla. Adică, când filmam 17 Again, a fost atât de suprarealist pentru mine să mă uit în faţă şi să-l văd pe el acolo, pentru că am învăţat atât de multe de la el, din întreaga lui viaţă". 

Înmormântarea lui Perry a avut loc sâmbătă în Los Angeles, ceremonie la care au participat familia şi prietenii, inclusiv colegii din distribuţia "Friends". Cauza morţii lui Perry nu a fost încă dezvăluită după autopsia şi testele toxicologice efectuate de biroul medicului legist din comitatul Los Angeles.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.