Woody Allen nu a exclus, într-un interviu acordat marţi lui Alec Bladwin,ca următorul său film, care va fi filmat la Paris, să fie ultimul, spunând că şi-a pierdut "mult din entuziasmul” pentru cinema.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizorul american în vârstă de 86 de ani, căzut în dizgraţie în Statele Unite după ce fiica sa adoptivă l-a acuzat că a agresat-o sexual pe când era copil, a vorbit o jumătate de oră cu actorul Alec Baldwin. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Acesta din urmă se află în mijlocul unei anchete după ce a ucis-o accidental pe directoarea de imagine Halyna Hutchins, pe platourile de filmare la westernul "Rust". 

"Probabil că voi face acest film, dar mult din entuziasm s-a risipit", a spus regizorul lui "Annie Hall", în direct, pe contul de Instagram al lui Baldwin. 

"Nu mă mai distrez atât de mult să fac un film şi să-l aduc pe marele ecran”, a adăugat el, referindu-se la schimbările din industria cinematografică odată cu apariţia streamingului.

"Voi mai face unul şi apoi o să văd cum mă simt”, a spus el.

Alec Baldwin a anunţat interviul duminică, spunând că va vorbi cu Woody Allen despre cea mai recentă carte a regizorului, "Zero Gravity".

Anticipând eventuale critici, actorul a insistat că "nu îl interesează absolut judecăţile sau mesajele moralizatoare" care i se vor adresa.

Acuzaţiile contra lui Woody Allen nu au fost menţionate în acest interviu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.