Regizorul Woody Allen este apărat de fiul adoptiv Moses Farrow cu privire la acuzaţiile de agresiune sexuală aduse cineastului de fiica adoptivă Dylan Farrow.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Moses Farrow a publicat un articol pe blogul lui în care îi ia apărarea lui Allen după ce Dylan Farrow a revenit anul trecut cu acuzaţia că tatăl adoptiv a agresat-o sexual pe când avea 7 ani.

Allen a fost anchetat în 1992, când a fost prima dată acuzat de fiica lui adoptivă şi de mama ei şi fosta lui soţie, actriţa Mia Farrow, însă cineastul - care a negat reclamaţiile - nu a fost pus sub acuzare.

„Sunt o persoană discretă şi deloc interesată de atenţia publică. Însă, date fiind atacurile incorecte şi care induc în eroare la adresa tatălui meu, Woody Allen, simt că nu mai pot să tac, în vreme ce el este condamnat pentru o crimă pe care nu a comis-o. Dylan a fost singură cu Woody în apartamentul lui de nenumărate ori de-a lungul timpului, fără vreun indiciu de indecenţă, totuşi unii v-ar face să credeţi că la vârsta de 56 de ani el a decis brusc să molesteze copii într-o casă plină de oameni ostili puşi să în supravegheze”.

Moses Farrow o acuză pe mama lui, Mia Farrow, de agresiune fizică şi mentală. „Pentru noi toţi, viaţa sub acelaşi acoperiş cu mama mea a fost imposibilă, dacă nu făceai exact ce îţi era spus, indiferent cât de discutabilă era cerinţa”, a mai scris el.

În 2017, Moses Farrow a scris despre presupusul abuz al mamei lui într-o carte. Mia Farrow a transmis atunci într-un comunicat că fiul ei a inventat totul, „probabil pentru a-i face pe plac lui Woody”, şi că el şi-a părăsit familia şi soţia însărcinată.

De cealaltă parte, referitor la materialul publicat pe blog, Dylan Farrow a declarat pentru People că este o încercare de a îndepărta atenţia de la acuzaţiile făcute de o femeie adultă prin punerea la îndoială a caracterului mamei ei, care a susţinut-o mereu pe ea şi fraţii ei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.