Noul film al lui Woody Allen, care îi are în distribuţie pe Elle Fanning, Jude Law, Selena Gomez, Rebecca Hall şi Timothée Chalamet, spune o poveste care ar putea avea ca rezultat o nouă controversă pentru regizor, scrie IndieWire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul este numit, potrivit surselor, "A Rainy Day in New York" şi este povestea unei vedete de film, interpretate de Jude Law, un bărbat de 44 de ani căsătorit, care "se face de râs în faţa oricărei starlete ambiţioase". Personajul are o relaţie sexuală cu o tânără de 15 ani, interpretată de Elle Fanning. 

Potrivit Page Six, "în scenă, aşa-numita concubină recunoaşte relaţia cu Law, personaj mult mai în vârstă, dar apoi protestează şi spune că are 21 de ani. După o discuţie despre infidelitatea lui, personajul lui Fanning îl întreabă pe Law: "Toate femeile au fost pentru plăcerea ta sau te documentezi pentru un proiect?". 

Noul film nu este primul al lui Allen în care acţiunea este centrată pe relaţia dintre un bărbat matur şi o femeie mult mai tânără. În "Manhattan", considerat unul dintre cele mai importante ale cineastului, Allen interpretează un scriitor de 42 de ani care se întâlneşte cu o tânără de 17 ani, interpretată de Muriel Hemingway. Adesea s-a distribuit pe el însuşi în filmele sale, alături de actriţe mai tinere. A fost o diferenţă de 30 de ani între el şi Helena Bonham Carter şi de 31 de ani faţă de  Mira Sorvino în "Mighty Aphrodite", iar când a jucat cu Juliette Lewis în "Husbands and Wives" era o diferenţă de 37 de ani între ei. 

Recent, regizorul Woody Allen a declarat cu privire la cazul "Weinstein" că este "trist" privind situaţia în care se găseşte producătorul care se confruntă cu numeroase acuzaţii de hărţuire şi agresiune sexuală.

"Când am spus că mă simt trist pentru Harvey Weinstein am crezut că s-a înţeles ce am vrut să spun, că a fost clar că este un om trist, bolnav", a declarat Allen pentru Variety. 

Woody Allen, la rândul său a fost acuzat de hărţuire sexuală; că şi-ar fi molestat fiica adoptivă - o acuzaţie pe care a negat-o mereu. Regizorul a fost căsătorit cu actriţa Mia Farrow, care l-a părăsit după ce a descoperit că avea o relaţie cu fiica adoptată a celor doi, Soon-Yi Previn. 

"A Rainy Day in New York" nu are o dată anunţată de lansare, dar ar putea fi gata anul viitor. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.