Actriţa Winona Ryder a scos la vânzare casa din San Francisco pe care o deţine de 25 de ani în cartierul Cow Hollow.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vedeta serialului „Stranger Things”, de două ori nominalizată la Oscar (pentru rolurile din „The Age of Innocence” şi „Little Women”), a cumpărat casa pentru 1,3 milioane de dolari şi acum o vinde pentru 5 milioane de dolari.

Construită în 1902, casa cu trei etaje, se află în cartierul care se învecinează cu Marina District, în nord, şi elegantul Pacific Heights, în sud.

Bine conservată, cu elemente de design combinate, vechi şi modern, casa are trei dormitoare, două băi şi jumătate şi puţin peste 940 de metri pătraţi.

Curtea amenajată simplu oferă câteva spaţii de relaxare, iar din balconul generos poate fi văzut golful.

Nu este clar când a locuit aici Ryder ultima dată. Casa a fost listată pentru închiriere (cu 15.000 de dolari/ lună) în urmă cu un an şi mobilierul şi alte obiecte personale au fost scoase de aici, înlocuite cu mobilier  generic.

Winona Ryder şi partenerul ei, antreprenorul Scott Mackinlay Hahn, locuiesc în California. Ea deţine o vilă în stil mediteranean în Los Angeles, dar şi un bungalou în Beverly Hills. De asemenea, în urmă cu câţiva ani, potrivit Architectural Digest, ea deţinea şi un apartament în New York.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.