Winona Ryder l-a acuzat pe Mel Gibson că a făcut comentarii antisemite şi homofobe într-un interviu pentru The Sunday Times, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actriţa din "Stranger Things" a fost întrebată de un reporter dacă a experimentat antisemitismul în industrie şi ea a răspuns cu mai multe exemple. 

"Da. În feluri interesante. Sunt momente când oamenii spun: "Stai, eşti evreică? Dar eşti aşa de drăguţă". A fost un film pe care l-am făcut cu mult timp în urmă, de epocă, şi şeful studioului, care era evreu, a spus că arăt "prea mult a evreică" ca să pot interpreta un personaj dintr-o familie cu sânge albastru". 

De asemenea, ea a povestit o întâlnire neplăcută cu Mel Gibson. 

"Eram la o petrecere cu unul dintre bunii mei prieteni. Mel Gibson fuma o ţigară şi, în timp ce vorbeam cu toţii, s-a adresat prietenului meu care era gay: "Oh, stai, o să iau Sida?". Apoi, a intervenit ceva despre evrei şi el a spus: "Ai scăpat de cuptor, nu-i aşa?". 

Ryder a afirmat că Gibson "a încercat" să-şi ceară scuze mai târziu. 

La solicitarea jurnaliştilor, purtătorul de cuvânt al lui Gibson nu a oferit un răspuns imediat.  

Gibson a mai avut comentarii antisemite. Un raport al Poliţiei a dezvăluit că a spus "Evreii sunt responsabili de toate războaiele din lume!" în timpul unei arestări din iulie 2006. El a declarat pentru Variety în 2016 că "a fost un incident nefericit. Am fost furios". 

Ryder, care recent a jucat în "Complotul împotriva Americii", a afirmat într-un interviu că nu este religioasă dar rezonează. "Este greu pentru mine să vorbesc despre asta pentru că am avut membri ai familiei care au murit în lagăre, aşa că am fost mereu fascinată de acea epocă", a mărturisit ea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.