Cântăreaţa Willow Smith, fiica rapperului şi actorului Will Smith şi a actriţei Jada Pinkett-Smith, a mărturisit că a întâmpinat dificultăţi din cauza celebrităţii sale în timpul copilăriei, informează nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Willow Smith, în vârstă de 17 ani, şi-a lansat primul single, „Whip My Hair”, la vârsta de 10 ani.

În cadrul unui interviu acordat revistei Girl Gaze, artista a spus că a întâmpinat dificultăţi din cauza celebrităţii sale. 

„Este absolut îngrozitoare. Să creşti şi să încerci să îţi găseşti drumul în timp ce oamenii consideră că au un fel de drept de a şti ce se întâmplă cu tine este absolut îngrozitor – şi singura cale de a depăşi acest lucru este de a îl accepta”, a spus ea.

„Nu îţi poţi schimba faţa. Nu îţi poţi schimba părinţii. Nu poţi schimba nimic dintre aceste lucruri. Prin urmare, cred că mulţi copii ca mine ajung să sufere de depresie, iar lumea se uită la ei prin intermediul telefoanelor lor, glumind pe seama lor şi al efectului tulburător pe care acest stil de viaţă îl are asupra minţii”, a adăugat ea.

Willow Smith a făcut referire şi la decizia ei de a intra în industria muzicală la vârsta de 10 ani.

„Atunci când eşti născut celebru, ai două opţiuni. Fie accepţi în totalitate acest lucru şi accepţi ajutorul din interior, fie te gândeşti să te ascunzi cu totul de vizorul societăţii. Nu există cale de mijloc”, a mai spus artista.

În aprilie, a fost anunţat că Willow Smith şi fratele ei, Jaden Smith, lucrează împreună la un proiect muzical, ca parte a unei noi „trupe rock”, alături de Odessa Adlon, iubita artistului.

Willow Smith a jucat în filme precum ”Legenda vie/ I Am Legend” şi ”Kit Kittredge: O fetiţă americană/ Kit Kittredge: An American Girl” şi a debutat în muzică cu albumul ”Ardipithecus”, în decembrie 2015. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.