Willie Nelson, Ziggy Marley şi Yo-Yo Ma se numără între artiştii care vor participa, pe 21 aprilie, la „Earth Day Eve 2021: A Virtual Celebration”, transmis pe canalul de YouTube şi pe site-ul National Geographic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din lineup-ul evenimentului de 90 de minute din ajunul Zilei Pământului fac parte Valerie June, My Morning Jacket, Maggie Rogers, Angélique Kidjo, Aurora, José González şi Rostam.

În timp ce unii dintre artişti au înregistrat deja reprezentaţiile pentru programul special, grupul My Morning Jacket va lansa cu această ocazie, în premieră mondială, un videoclip.

Programul special va fi difuzat, în noaptea dintre 21 spre 22 aprilie, începând cu ora României 03:30.

După acesta, pe TikTok, de la ora 05:00 va avea loc o petrecere cu Jayda G. care va mixa pe vizualuri din serialul „Earth Moods” al Disney Plus. În aceeaşi noapte, platforma de streaming va lansa primul episod din „Secrets of the Whales”, miniserie realizată de James Cameron şi narată de actriţa Sigourney Weaver.

Show-ul „Earth Day Eve 2021” va fi găzduit de expertul în călătorii Jessica Nabongo şi va beneficia de participarea unora ca ecologiştii Dr. Jane Goodall şi Dr. Rae Wynn Grant şi biologul Dr. Lucy Hawkes.

O parte din program va fi dedicată fotografului marin Brian Kerry, care va oferi imagini din noul show al lui Cameron.

National Geographic a creat şi o listă pe Spotify cu piese dedicate lunii Pământului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.