Will Smith şi-a cerut scuze după ce l-a pălmuit pe Chris Rock pe scena Oscarurilor duminică seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Violenţa în toate formele ei este otrăvitoare şi distructivă. Comportamentul meu din seara Premiilor Academiei a fost inacceptabil şi inexcuzabil. Glumele pe cheltuiala mea fac parte din slujbă, dar o glumă despre starea medicală a Jadei a fost prea mult pentru mine şi am reacţionat emoţional”, a scris Smith. „Aş dori să-ţi cer scuze în mod public, Chris. Am fost deplasat şi m-am înşelat. Sunt jenat şi acţiunile mele nu arată bărbatul care vreau să fiu. Nu există loc pentru violenţă într-o lume a iubirii şi bunătăţii”. 

Mesajul continuă: „Aş dori, de asemenea, să-mi cer scuze Academiei, producătorilor emisiunii, tuturor participanţilor şi tuturor celor care urmăresc din întreaga lume. Aş dori să-mi cer scuze familiei Williams şi familiei mele 'King Richard'. Regret profund că acest comportament al meu a pătat ceea ce a fost o călătorie superbă pentru noi toţi. Sunt o lucrare în curs”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Altercaţia a avut loc atunci când Rock a urcat pe scenă pentru a înmâna premiul pentru cel mai bun documentar şi a făcut o glumă despre Jada Pinkett Smith care este într-o continuare a filmului „G.I. Jane”. Pinkett Smith a fost deschisă cu privire la faptul că are alopecie, care provoacă căderea părului. Smith a alergat apoi pe scenă, l-a pălmuit pe Rock şi s-a întors repede la locul lui. „Ţine numele soţiei mele departe de gura ta nenorocită!”,i-a strigat Smith odată ce s-a aşezat.

Momentul a uimit telespectatorii, care au accesat reţelele de socializare, deoarece nu a fost imediat clar dacă altercaţia a fost o scenetă sau nu. Câteva momente mai târziu, Smith a câştigat Oscarul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea din „King Richard”. În discursul său, el şi-a cerut scuze Academiei şi colegilor săi nominalizaţi, dar nu s-a adresat lui Rock.

„Vreau să cer scuze Academiei", a spus Will Smith în lacrimi, după ce a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal pentru rolul din „King Richard”. „Dragostea provoacă lucruri nebuneşti”, a adăugat el. 

În pauza publicitară, Denzel Washington a venit la masa lui Will Smith să-i vorbească. Agenta lui Smith, Meredith O’Sullivan, s-a alăturat şi ea. Deşi a dispărut la reluarea transmisiei, ea a reapărut la următoarele două pauze publicitare, vorbind cu el până când a venit rândul categoriei „cel mai bun actor”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.