Actriţa Whoopi Goldberg a declarat că este nerăbdătoare să reia rolul Marie-Clarence într-un nou „Sister Act”, al treilea film din serie despre care spune că este în pregătire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Sister Act 3” nu a fost realizat până în prezent, deşi la un moment dat apăruseră zvonuri cu privire la această producţie, pentru că, a spus Goldberg la emisiunea lui James Corden: „Îmi spuneau că nimeni nu ar vrea să îl vadă. Apoi, destul de recent, s-a dovedit că asta nu ar fi adevărat. Oamenii ar vrea să îl vadă. Aşa că lucrăm conştiincios să încercăm să ne dăm seama cum să aducem laolaltă toată gaşca”.

Ea a continuat: „Este un film chiar amuzant. Nimeni nu e supărat, e vorba doar despre cântat, rău, bun, OK, şi despre călugăriţe. Ce e mai bun ca asta?!”.

Goldberg, în vârstă de 65 de ani, joacă în prezent în serialul „The Stand”, bazat pe scrieri ale lui Stephen King.

Primul film „Sister Act” a fost lansat în 1992, iar continuarea a apărut pe marile ecrane un an mai târziu.

Whoopi Goldberg a vorbit în emisiune şi despre pasiunea ei pentru film încă din copilărie: „Dacă eşti dislexic, pentru mine, totul era despre poveşti. Şi mereu mi-am dorit să joc. Mi-am spus că nu există ceva ce nu pot face, iar mama mea mi-a spus acelaşi lucru”.

James Corden a întrebat-o pe actriţă şi despre cum vede acţiunile preşedintelui american din ultima perioadă - diagnosticarea cu Covid-19, internarea şi externarea.

„Boaşele mari nu folosesc la nimic dacă mori”, a spus ea despre felul în care Donald Trump s-a comportat în ultimele zile. „A făcut o chestie pentru campania lui de a fi reales”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.