Sesiuni muzicale cu Tudor Niculescu Mizil (chitară clasică) şi Trio Gabriela Costa/Alex Man/Alex Mike sunt programate sâmbătă la Grădina Botanică, în cadrul Weekend Sessions, iar duminică vor cânta Fernando Mihalache (recital acordeon) şi Ruxandra Zamfir & Sorin Romanescu (jazz).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ambele zile, participanţii vor putea lua parte la sesiuni de poezie contemporană cu Adelina Pascale şi George Pandrea, sesiuni de lectură cu Viorel Ilişoi la Editura Gri, sesiuni de yoga cu Alexandra Bociu, ateliere creative pentru copii (robotică, pictură, flori presate) şi proiecţii de film de la UNATC şi o comedie premiată din selecţia Bad Unicorn în cel mai mic cinema.

Pentru prima oară avem invitate în acest weekend  mai multe librării şi edituri la cel mai mic salon de carte de la umbra copacilor pajiştii Weekend Sessions: Asteroidul B 612 , Editura Frontiera, Casa de Editură Max Blecher, Editura GRI, Editura MNAC Bucharest şi Cărtureşti.

Weekend Sessions se desfăşoară la Grădina Botanică din Şoseaua Cotroceni, 32, sâmbătă şi duminică, de la ora 16.00 la 21.00. Copiii sub 12 ani au intrarea gratuită. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.