Compania Warner Bros. pregăteşte continuarea lungmetrajului „Aquaman”, iar David Leslie Johnson-McGoldrick, care a lucrat şi la fimul original, va scrie scenariul, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Aquaman 2” va fi produs de regizorul primului film, James Wan, şi de Peter Safran. Lungmetrajul lansat pe 21 decembrie 2018 a depăşit cifra de 1,1 miliarde de dolari încasări la nivel global şi este al 21-lea în lista filmelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

Johnson-McGoldrick a scris scenariul împreună cu Will Beall pentru filmul cu Jason Momoa în rol principal şi Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II şi Nicole Kidman în distribuţie.

Săptămâna trecută, Warner Bros. a anunţat şi realizarea unui spinoff „Aquaman”, centrat pe personajul negativ Trench. Wan şi Safran vor produce horror-ul „The Trench”, care este dezvoltat ca o versiune mai puţin costisitoare a lui „Aquaman”, fără distribuţia acestuia. Până în prezent nu au fost oferite mai multe detalii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.