Compania Vilebrequin, înfiinţată în 1971, la Saint-Tropez, lansează o colecţie vestimentară masculină pentru plajă în colaborarea cu formaţia The Rolling Stones.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În 1971, Vilebrequin a fost înfiinţat la Saint-Tropez şi, în acelaşi an, Mick Jagger şi Bianca Pérez-Mora Macias s-au căsătorit la primăria de acolo. Întreaga formaţie era, practic, în exil pe riviera franceză”, a declarat CEO-ul Vilebrequin, Roland Herlory, potrivit billboard.com.

Brandul francez axat pe vestimentaţie pentru plajă va lansa o colecţie masculină împreună cu formaţia britanică, în luna iunie. O petrecere care va marca această colaborare va avea loc pe 26 mai, la The Bungalow din Santa Monica.

”Să lucrezi cu The Rolling Syones este o adevărată oportunitate. Când agentul lor ne-a propus să facem ceva împreună, am ştiut că nu trebuie să ratăm”, a mai spus Roland Herlory.

Potrivit lui, brandul Vilebrequin a fost inspirat întotdeauna de oraşul Saint-Tropez din anii 1970 , care erau ”energici şi rock ’n’ roll”.

Cele trei secţiuni pe care brandul va colabora cu formaţia britanică au fost inspirate din expoziţia aniversară ”Exhibitionism”. ”Stilul The Rolling Stones a fost mereu colorat, neconvenţional şi proaspăt, totul de inspiraţie pentru noi”.

Folosind imagini simbol din discografia trupei - create de artişti precum Andy Warhol, Robert Frank şi David Bailey - brandul francez a realizat un print pe care îl va folosi pentru pantalonii scurţi Moorea (de la 220 de euro) şi Merise (de la 230 de euro) şi pentru linia de tricouri (de la 95 de euro).

Pentru a sărbători acest parteneriat, Vilebrequin a produs şi un număr limitat de plăci skateboard, pe care este inscripţionat logo-ul The Rolling Stones, dar şi grafica albumelor trupei. Acestea vor fi oferite drept cadouri la petrecerea de lansare, la care sunt aşteptaţi şi membrii formaţiei. ”Îmi imaginez că ei sunt foarte ocupaţi cu promovarea expoziţiei de la Galeria Saatchi din Londra, dar ar trebui să ajungă curând pe plajă”, a mai spus Roland Herlory.

Marca Vilebrequin, cuvântul francez pentru "arbore cotit", a fost creată de fotograful şi jurnalistul Fred Prysquel, în 1971, şi produce vestimentaţie şi accesorii pentru plajă, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi.

Trupa The Rolling Stones este una dintre cele mai iubite şi mai apreciate formaţii rock din lume. Pe parcursul unei cariere prestigioase, grupul britanic a lansat 29 albume de studio care s-au vândut în aproximativ 200 milioane de copii pe plan mondial. Formaţia a susţinut un concert şi în România, la Bucureşti, în iulie 2007.

The Rolling Stones este formată din Mick Jagger (voce), Keith Richards (chitară), Ronnie Wood (chitară) şi Charlie Watts (tobe).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.