Videoclipul "Thriller" al lui Michael Jackson, varianta 3D, va avea premiera mondială la Festivalul de Film de la Veneţia, de luna viitoare, scrie nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul scurt de 14 minute, lansat în 1983, a fost transformat într-o versiune 3D de regizorul John Landis, care a fost şi co-scenarist alături de megastar. 

"Toate copiile cu Thriller sunt păcăleli şi mă înnebunesc", a declarat Landis pentru Billboard. "Eu şi Michael ne-am dorit să vedem "Thriller" proiectat într-o sală de cinema". 

"Nu am făcut doar restaurare la "Thriller", l-am îmbunătăţit, ca într-o scenă din "Vrăjitorul din Oz" în care Dorothy şi ceilalţi sunt lustruiţi în Oraşul de Smarald". 

John Branco, co-executor al moştenirii lui Michael Jackson, a afirmat: "Michael voia să folosească elemente 3D în turneul "This Is It", aşa că este ceea ce ar fi făcut şi Michael. I-ar fi plăcut". 

"Thriller" este considerat unul dintre cele mai bune videoclipuri realizate vreodată şi este singurul introdus de Biblioteca Congresului american în National Film Registry. 

Festivalul de Film de la Veneţia va începe pe 30 august şi se va desfăşura până pe 9 septembrie. Evenimentul va găzdui şi premiera mondială a filmului lui Darren Aronofsky, "Mother!". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.