Videoclipul piesei „Bad Guy” a lui Billie Eilish a depăşit pragul de 1 miliard de vizionări pe YouTube după un an şi jumătate de la lansare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Videoclipul piesei clasate pe primul loc în Billboard Hot 100 anul trecut, regizat de Dave Meyers, a depăşit pragul de 1 miliard de vizionări pe YouTube miercuri dimineaţă.

„Bad Guy” este inclusă pe albumul de debut al cântăreţei, „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”, şi a fost recompensată cu două premii Grammy la gala de anul acesta. Eilish a primit, în luna ianuarie, cinci trofee din partea Recording Academy.

Clipul piesei ei „Lovely”, colaborare cu Khalid, se apropie de asemenea de pragul de 1 miliard de vizionări.

Acesta nu este primul videoclip al lui Dave Meyers care ajunge în rândul celor mai vizionate. El a regizat şi „Señorita”, pentru piesa cântată de Shawn Mendes şi Camila Cabello, care a reuşit performanţa la începutul acestui an.

Meyers a mai realizat videoclipuri pentru Taylor Swift („ME!), Ariana Grande („God Is a Woman”) şi Kendrick Lamar („HUMBLE”), care au acumulat sute de mii de vizionări.

„Despacito”, lansat în 2017 de Luis Fonsi şi Daddy Yankee, conduce în rândul celor mai vizionate videoclipuri muzicale pe YouTube, cu peste 7 miliarde de vizionări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.