Videoclipul piesei ”Amici”, interpretată de Ilinca Băcilă, a fost lansat în ziua în care cântăreaţa participă în semifinala Eurovision 2017 alături de Alex Florea, informează Cat Music.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Muzica este compusă de Theea Miculescu şi Alexandru Cotoi, versurile sunt scrise de Theea Miculescu, iar instrumentalul a fost creat de Alex Antonescu, Cătălin Tamazlicaru, Constantin Sava şi Alexandru Cotoi.

În videoclipul regizat de Roman Burlaca apare şi Alex Florea. Cei doi joacă roluri de îndrăgostiţi care trec prin diferite stări.

În 2014, Ilinca Băcilă a participat la emisiunea ”Vocea României”. Ea provine dintr-o familie de muzicieni şi a participat la numeroase festivaluri din ţară.

Joi seară, cei doi cântăreţi vor interpreta ”Yodel It!“, piesa care reprezintă Romania la Eurovision 2017, concurs care are loc la Kiev.

Ilinca şi Alex Florea vor intra în concurs pe poziţia a cincea şi vor concura alături de reprezentanţi din Macedonia, Malta, Olanda, Serbia, Danemarca, Ungaria, Austria, Irlanda, Elveţia, Estonia, Israel, Bulgaria, San Marino, Lituania, Croaţia, Norvegia şi Belarus.

Eurovision Song Contest 2017 se desfăşoară sub sloganul "Celebrate diversity", în competiţie participând în total 42 de ţări, după retragerea Rusiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.