O versiune spaniolă a thrillerului supranatural „Bird Box”, regizat de Susanne Bier, cu Sandra Bullock în rol principal, este în lucru, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Bird Box” este unul dintre cele mai urmărite filme disponibile pe Netflix. În primele patru săptămâni de la lansare, el a fost vizionat de pe 89 de milioane de conturi, potrivit unor cifre dezvăluite de serviciul de streaming în vara anului trecut.

Producţia pentru filmul spaniol este aşteptat să înceapă spre finalul acestui an.

Alex şi David Pastor, care au mai lucrat pentru thrillerele „The Occupant” (Netflix) şi „The Head” (HBO) şi filmele SF „Carriers” şi „Los Últimos Dias”, vor fi scenariştii şi regizorii acestui proiect.

Producători sunt Dylan Clark („Bird Box”, „The Batman”), Chris Morgan („Bird Box”, „Fast & Furious: Hobbs & Shaw”) şi Adrián Guerra şi Núria Valls pentru Nostromo Pictures.

Producători executivi sunt Susanne Bier, Ainsley Davies pentru Chris Morgan Productions şi Brian Williams pentru Dylan Clark Productions.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.