Veniturile scenariştilor de la Hollywood au crescut, în 2017, cu 2,8% până la 1,41 miliarde de dolari, potrivit unui raport citat Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Câştigurile totale pentru membrii Writers Guild of America West (WGA West) au ajuns la 1,2 miliarde de dolari pentru al patrulea an consecutiv, iar numărul scenariştilor care au raportat câştiguri a crescut cu 1,8%, până la 5.819, potrivit raportului.

Sindicatul are în total 9.000 de membri. 

Veniturile scenariştilor de la Hollywood au crescut cu 6,1% anul trecut, până la 420,9 milioane de dolari, iar numărul celor care au raportat câştiguri a crescut şi el cu 3,9%, până la 1.940.

În ceea ce îi priveşte pe cei care au lucrat pentru televiziuni şi platforme digitale, veniturile lor au crescut cu 1,4%, până la 976,3 milioane de dolari, iar numărul celor care au muncit în aceste domenii a scăzut cu 13, până la 4.670.

Este pentru al şaselea an consecutiv când sindicatul, care a început distribuirea veniturilor în 1993, transmite membrilor săi veniturile din străinătate. Au fost colectaţi 250,3 milioane de dolari şi distribuiţi membrilor 215,1 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.