Vedeta de televiziune Khloe Kardashian şi-a vândut casa din Calabasas (California) pentru suma de 15,5 milioane de dolari, un preţ record pentru acest oraş, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preţul vânzării este mai mult decât dublul celui plătit pentru reşedinţă în urmă cu şase ani (7,2 milioane de dolari), când a cumpărat-o de la Justin Bieber.

Noul cumpărător este Dhar Mann, antreprenor în industria cosmeticelor şi vlogger cu peste 3,2 milioane de abonaţi pe YouTube, care a confirmat informaţia pe Instagram. El şi partenera lui, Laura Gurrola, cu care are un copil în vârstă de un an, şi-au documentat pe reţelele de socializare căutarea unei case.

Construită în 2005, în stil toscan, vila este localizată în Estates at the Oaks, comunitate păzită, unde locuiesc, între alţii, Kourtney Kardashian, Travis Barker şi Chris şi Linda Tawil, magnaţi în industria cosmeticelor.

Proprietatea are o suprafaţă de 1,3 acri şi cuprinde o casă de 2.350 de metri pătraţi, care are şase dormitoare şi zece băi, dar şi o grădină luxuriantă, piscină şi terasă şi o casă pentru oaspeţi.

De designul interior s-au ocupat reputaţii Tommy Clements şi Waldo Fernandez, aceiaşi care au transformat principala reşedinţă a lui Kris Jenner.

Khloe Kardashian s-a mutat în apropiere, în comunitatea Hidden Hills, unde ea şi Tristan Thompson au cumpărat o proprietate în stil fermă lângă noua casă a lui Kris Jenner.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.