Trupa Iris, cu Cristian Minculescu solist vocal, şi soprana Felicia Filip au concertat pe o ploaie torenţială, pe scena din Piaţa Civică a municipiului Vaslui, în cadrul zilelor culturale ale oraşului. Câteva sute de spectatori au asistat la spectacol până la final, aproape de miezul nopţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Câteva sute de spectatori au asistat, pe o ploaie torenţială, la concertul trupei Iris, oferit de către Primăria Vaslui în cadrul zilelor culturale ale oraşului. Pe scenă a urcat şi soprana Felicia Filip, care a cântat alături de Cristian Minculescu mai multe piese cunoscute publicului.

În pofida vremii nefavorabile, fanii formaţiei de rock bucureştene au rezistat până la sfârşitul spectacolului, care s-a încheiat aproape de miezul nopţii, în urma unui bis, cu piesa de rezistenţă a trupei, ”Floare de iris”.

Seria concertelor dedicate Zilelor Culturale ale municipiul Vaslui a fost deschisă de către trupa Vank, care avut mai mulţi spectatori decât Iris, ţinând cont că încă nu începuse ploaia. După ce a coborât de pe scenă, solistul formaţiei, Cornel Ilie, s-a fotografiat cu o parte dintre fani sau le-a oferit acestora autografe.

Pe scena din Piaţa Civică din Vaslui vor urca, luni seara, solistul Randi şi trupa Uddi.

Zilele Culturale ale Municipiului Vaslui se vor încheia pe 15 august, cu un spectacol folcloric oferit de Ansamblul ”Cindrelul - Junii Sibiului”, care va avea în repertoriu, printre altele, jocuri populare din Transilvania, Moldova, Oltenia, Muntenia, Banat şi Dobrogea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.