Vânzarea biletelor pentru turneul lui Taylor Swift în Statele Unite a fost anulată, după pre-vânzări marcate de o aşteptare interminabilă şi de numeroase probleme, a anunţat joi site-ul specializat Ticketmaster.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Din cauza unei cereri deosebit de ridicate (...) şi a unui stoc insuficient de bilete rămase pentru a satisface această cerere”, vânzarea care urma să aibă loc vineri este anulată, a scris compania pe Twitter.

„Nu am absolut nicio idee ce să fac acum”, s-a plâns Cody Rhodes, al cărui văr a primit un cod pentru o pre-vânzare în această săptămână, dar, în ciuda unei aşteptări de cinci ore, nu a reuşit să obţină unul, potrivit AFP. 

„Au spus „anulat” şi nu „amânat”, aşa că mă întreb dacă mai au vreun bilet de vândut”, s-a întrebat tânărul care nu este sigur dacă îşi poate  permite un bilet la revânzare, al cărui preţ poate ajunge la mii de dolari, dar va încerca totuşi.

Compania a spus că a vândut două milioane de bilete, marţi, în timpul prevânzărilor, un record pentru un artist într-o singură zi.

În ciuda implementării unor garanţii, cum ar fi verificarea conturilor fanilor şi acordarea de coduri pentru achiziţionarea de locuri în avans, site-ul de bilete s-a plâns într-un comunicat de presă de „un număr ameţitor de „atacuri bot”.

Sistemul Ticketmaster a primit 3,5 miliarde de solicitări, ceea ce a cauzat erori, a spus compania.

Acest fapt a reaprins dezbaterea despre societatea care a alimentat de ani de zile frustrarea iubitorilor de muzică, mai ales din cauza taxelor ascunse şi a preţurilor care cresc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.