Festivalul Danube Rock Sounds va avea loc între 15-17 septembrie, pe plaja Dunărea din Galaţi. VAMA, The Mono Jacks, E-an-na şi Luna Amară se alătură artiştilor confirmaţi deja - Subcarpaţi, Coma, byron, Basska şi Melting Dice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ca în fiecare an, încercăm să pregătim cel mai bun cocktail de artişti şi sperăm să bucurăm publicul cu noile trupe anunţate. Ţinem cont de părerile participanţilor şi, la fiecare ediţie, facem un mix de artişti care au mai cântat şi au fost bine primiţi, dar aducem şi nume noi. Cei de la Vama, de exemplu, nu au mai fost în Galaţi de peste trei ani şi sperăm să fie o surpriză plăcută pentru localnici”, declară Codruţ Dumitrescu, organizatorul festivalului.

Abonamentele la festival se pot achiziţiona online de pe www.iabilet.ro sau din reţeaua de distribuţie IaBilet (magazinele Flanco, librăria Bookcity Galaţi, automatele SelfPay). Acestea încă au preţul redus de 195 lei până pe 31 august, inclusiv.

Biletele de o zi vor vor avea preţul de 75 lei până pe 1 septembrie, apoi vor costa 90 de lei. Biletele VIP costă 150 lei/ pe zi sau 400 de lei pentru cele 3 zile de festival. Acestea beneficiază de o zonă special amenajată în festival.

Biletele se pot achiziţiona online de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-danube-rock-sounds-2023-86278/ 

Danube Rock Sounds este singurul festival de muzică rock şi alternativă din Galaţi şi îşi propune să promoveze scena locală românească, dar şi să aducă în faţa publicului artişti pe care fanii nu au ocazia să îi vadă în mod obişnuit. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.