Văduva lui Johnny Hallyday, Laeticia Hallyday, ocupă primul loc între celebrităţile cele mai căutate pe Google în 2018, potrivit Le Figaro. Un interes care se explică uşor, având în vedere problemele care s-au succedat decesului muzicianului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Problemele judiciare ale clanului Hallyday cu privire la moştenirea cântăreţului şi cele privind lansarea albumului său postum i-au pasionat pe francezi. 

Căutarea "Laeticia Hallyday" a devenit cea mai populară în versiunea franceză a motorului de căutare, dar şi căutarea "după-Johnny". Între 10 şi 16 iunie, internauţii au căutat de asemenea pe Google "Laeticia Hallyday", ceva mai frecvent decât de obicei. 

Ultimul vârf de căutări este înregistrat între 14 octombrie şi 20 noiembrie. Aceste date sunt în apropierea lansării albumului postum al lui Johnny Hallyday "Mon pays c'est l'amour", pe 19 octombrie. 

Laeticia Hallyday, manechin, s-a căsătorit cu Johnny în 1996 şi au adoptat două fete.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.