Următorul volum din seria ”Cântec de gheaţă şi foc”, din care se inspiră serialul ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, va include un personaj care ”a murit” în producţia de televiziune, a dezvăluit scriitorul american George R. R. Martin, autorul acestei francize literare, informează nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

George R. R. Martin a confirmat faptul că următorul volum din seria sa literară de mare succes, care se va intitula ”The Winds Of Winter”, va include un personaj ce a fost deja ”ucis” de producătorii serialului de televiziune ”Urzeala tronurilor”. 

Romancierul american spune că a analizat timp de mai mulţi ani această posibilitate şi că intriga serialului va deveni în următoarele sezoane tot mai diferită faţă de evenimentele relatate în romanele sale. 

”Am decis să fac acest lucru. Oare îl veţi remarca? Nu pot să ştiu. Însă e ceva destul de evident, deoarece implică o scenă cu două personaje, iar unul dintre ele este deja mort în serial, dar nu este mort în cărţile mele. Aşadar, serialul nu va putea să facă acelaşi lucru, deoarece producătorii lui au ucis deja un personaj pe care eu nu l-am ucis”, a declarat George R. R. Martin.

După anunţul celebrului scriitor americani, fanii serialului şi cei ai francizei literare au început să facă tot mai multe speculaţii despre identitatea acelui personaj.

George R. R. Martin a precizat, de asemenea, că producătorii serialului au ucis deja mai multe personaje în show-ul TV: ”Până acum, sunt vreo 15 personaje care sunt moarte în serial, dar care sunt încă în viaţă în cărţile mele”. 

Fanii cărţilor sale s-au declarat nemulţumiţi de faptul că următorul sezon - al şaselea - al serialului ”Urzeala tronurilor” va debuta pe micile ecrane înainte de publicarea celui de-al şaselea volum al francizei literare, riscând să afle astfel, în avans, o serie de amănunte şi intrigi, pe care ar fi preferat să descopere mai întâi în cartea ”The Winds of Winter”. 

Romancierul american a ţinut însă să îi liniştească şi le-a spus că intriga serialului şi intriga cărţilor vor deveni tot mai ”divergente” în viitorul apropiat. 

”Unele dintre dezvăluirile pe care ar putea să le vedeţi în al şaselea sezon al serialului TV ar putea să nu fie deloc dezvăluiri. Pentru că serialul şi cărţile s-au desprins între ele şi vor continua să se desprindă tot mai mult”, a declarat romancierul american.

În luna ianuarie, George R. R. Martin a anunţat în mod public faptul că a depăşit termenul limită ce i-a fost impus de editorii lui în privinţa predării spre publicare a celui de-al şaselea manuscris din seria ”Cântec de gheaţă şi foc” şi că, din acest motiv, volumul în cauză nu va putea fi publicat înainte de debutul celui de-al şaselea sezon din serialul ”Game of Thrones”, care va avea premiera pe postul HBO, pe 24 aprilie. 

”Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin în seria ”Cântec de gheaţă şi foc”. Serialul prezintă aventurile dramatice şi intrigile la care participă membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon şi Targaryen, care vor să cucearască Tronul de Fier din regatul Westeros. 

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretările actorilor, complexitatea personajelor, evoluţia firului narativ şi decorurile spectaculoase. ”Urzeala tronurilor” a câştigat şi numeroase trofee importante, inclusiv 26 premii Emmy.

La rândul lor, cărţile din seria ”Cântec de gheaţă şi foc” s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial şi au fost traduse în 45 de limbi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.