Următorul album Bruce Springsteen & E Street Band va fi lansat în luna octombrie, a anunţat joi muzicianul american, iar titlul acestuia este „Letter To You”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul single, care dă şi titlul albumului, a fost lansat împreună cu un videoclip regizat de Thom Zimny.

Discul cu 12 piese este al 20-lea album de studio al lui Springsteen, a fost înregistrat în casa lui din New Jersey şi urmează să apară pe 23 octombrie via Columbia Records. Este descris ca un album rock alimentat de sound-ul recuoscut al trupei.

„Îmi place la nebunie natura emoţională a «Letter To You»”, a transmis Springsteen într-un comunicat, citat de The Hollywood Reporter. „Şi îmi place la nebunie sound-ul E Street Band cântând live în studio, într-un fel cum nu am mai făcut-o înainte şi fără modificări. Am făcut albumul în doar cinci zile şi s-a dovedit a fi una dintre cele mai frumoase experienţe de înregistrări pe care le-am avut”.

Albumul cuprinde nouă piese noi, scrise de Springsteen, şi trei versiuni ale unora din 1970 nelansate până acum: „Janey Needs a Shooter", „If I Was the Priest" şi „Song for Orphans".

Colecţia, produsă de Ron Aniello cu Springsteen, mixată de Bob Clearmountain şi masterizată de Bob Ludwig, este prima colaborare a muzicianului cu E Street Band de la turneul „The River” din 2016.

„Letter to You” urmează albumului solo de studio „Western Stars”, lansat de Springsteen anul trecut.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.