Târgul de iarnă Urban Christmas Market, dedicat obiectelor ce au caracter unicat, autentic, personalizat, va avea loc în luna decembrie la Arcub Gabroveni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Târgul va avea mai multe secţiuni axate pe diferite domenii din sectorul creativ.

Secţiunea Marker’s Market este dedicată creatorilor de obiecte de design, Education Corner include ateliere educative pentru copii, iar Food & Drinks Corner este secţiunea dedicată vânzătorilor de produse culinare şi de produse alimentare artizanale.

Urban Christmas Market va fi deschis zilnic, în perioada 1 - 24 decembrie, între orele 10:00 şi 21:00, la sediul Hanul Gabroveni din centrul istoric, în sălile de la parterul şi subsolul clădirii, adiacente pasajului Gabroveni care face legătura între străzile Lipscani şi Gabroveni.

Organizaţiile nonprofit din Bucureşti sunt aşteptate să se înscrie pentru a participa. Propunerea de participare poate fi făcută până pe 22 noiembrie. Propunerile transmise la inscrieri@arcub.ro trebuie să includă cel puţin cinci expozanţi. Rezultatele apelului vor fi anunţate pe 25 noiembrie. Detalii se găsesc pe site-ul Arcub.

Expozanţii propuşi trebuie să se încadreze într-una dintre cele două categorii: creatori de produse nealimentare (categorie care include, dar nu se rezumă la creatorii de obiecte decorative, bijuterii, articole vestimentare şi accesorii, creatorii de cosmetice naturale, decoraţiuni de Crăciun, cărţi, albume, viniluri, articole de papetărie şi articole pentru copii) şi producătorii sau vânzătorii de produse alimentare (categorie care include, dar nu se rezumă la producătorii sau vendorii de dulciuri, miere, siropuri, ceaiuri, băuturi calde şi de alte produse artizanale).

Selectarea propunerilor primite se va face pe baza experienţei aplicanţilor în organizarea de evenimente similare şi va lua în considerare criteriul diversităţii şi al calităţii produselor prezentate, modul de prezentare a produselor şi ponderea creatorilor autohtoni în ansamblul expozanţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.