Untold a debutat joi cu DJ-ii olandezi Hardwell şi Dannic, cântăreaţa daneză MØ şi interpreta britanică Charli XCX drept capete de afiş, iar organizatorii se aşteaptă ca peste 300.000 de persoane să participe, în total, la festivalul care are loc în centrul oraşului Cluj-Napoca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Festivalul are loc în zona cuprinsă între stadionul Cluj Arena, Sala Polivalentă şi Parcul Central, iar porţile au fost deschise încă de la orele prânzului. 

Pe lângă cele zece scene ale festivalului, au fost amenajate mai multe zone de relaxare, unde au loc diverse activităţi. Tot aici, pot fi întâlnite personaje fantastice, animatori pe picioroange, acrobaţi şi magicieni.

Performance-urile care au avut loc joi pe scena principală a festivalului, amenajată pe Cluj Arena, au cuprins nume ca Hardwell, Axwell /\ Ingrosso, Dillon Francis, Dannic, MØ şi Charli XCX, iar pe scena Forest au urcat Asian Dub Foundation, Otherside şi JazzyBIT. 

Steaguri ale României, impresionante jocuri de lumini, proiecţii şi focuri de artificii au însoţit reprezentaţiile artiştilor.

DJ Dannic a susţinut o conferinţă de presă înainte de a urca pe scena festivalului şi a afirmat că Untold poate fi un concurent serios pentru celebrul festival de muzică electronică Tomorrowland. Show-ul său a fost urmat de un grandios foc de artificii, iar petrecerile au continuat până spre dimineaţă.

Vineri, pe scena principală a festivalului vor mixa Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Lost Frequencies şi Ellie Goulding, în timp ce pe cea numită Alchemy vor urca Deliric & Silent Strike şi va fi prezentat un DJ set Chase and Status.

Cea de-a treia ediţie a festivalului Untold se va încheia duminică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.