Universuri noi, supereroi şi eroine, aventuri fantastice şi amuzante sunt dezvăluite în serialele care fac parte din programul lunii mai la posturile Cartoon Network şi Boomerang.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cartoon Network

Serial „Elliott Pământeanul”, în care un băieţel şi mama lui descoperă universul Centrium, va fi lansat pe 24 mai. Tinerii telespectatori vor vedea şi un episod special „Ben 10: Ben Gen 10”, iar supereroii preferaţi revin în noi sezoane „Haideţi, tineri titani!”, „Supereroinele DC” şi „Fetiţele Powerpuff”.

„Clubul eroinelor” debutează pe 1 mai, la ora 11:50, şi va fi difuzat zilnic. Adolescentele din club se pot feri de atacul adversarilor puternici şi pot face faţă provocărilor extraordinare. Noul maraton Cartoon Network va cuprinde personaje din serialele „Supereroinele DC”, „Unikitty” şi „Fetiţele Powerpuff”.

Episodul special „Ben 10: Ben Gen 10” va avea premiera pe 9 mai, la ora 14:35. Fanii lui Ben Tennyson şi curajoasa lui familie au ocazia să vadă şi mai multe aventuri. Personajul principal îl va întâlni pentru prima dată pe tânărul Generator Rex şi organizaţia Providence. Generatorul Rex este un băiat de 16 ani care, la fel ca Ben, îşi poate folosi superputerile, dar nu are nevoie de niciun echipament. Este urmărit de organizaţia militară Providence. Eroii au o misiune mai importantă decât tensiunile lor interne: apare vrăjitorul întunecat Hex, care foloseşte un omnitrix defect pentru a schimba ADN-ul uman şi a-i adăuga gene extraterestre.

Noi episoade din „Haideţi, tineri titani!” vor începe pe 10 mai, la ora 16:25. El va fi difuzat de luni până duminică. Tinerii titani protejează locuitorii din Jump City de diverşi atacatori, în timp ce se distrează în continuare. De data aceasta, Robin, Cyborg, Starfire, Beast Boy şi Raven vor planifica să petreacă o vacanţă în Los Angeles. Din păcate, ajung din întâmplare în San Pedro, unde trebuie să prevină planurile viclene ale unui lucrător din port care fură valoroasa carte de reţete a unui alt erou. Titanii vor călători în lume pentru a vâna inamicul care scapă. Vor vizita India, Croaţia şi Jamaica.

„Elliott Pământeanul” va avea premiera pe 24 mai, la ora 15:55. El va fi difuzat de luni până vineri.

Frankie este un geolog strălucit care a găsit o piatră neobişnuită. Ea este convinsă că va descoperi civilizaţii din galaxii îndepărtate. Din păcate, alţi oameni de ştiinţă nu cred teoriile ei. Cu toate acestea, Frankie îşi continuă eforturile pentru a-şi face visele să devină realitate şi călătoreşte în spaţiu împreună cu fiul ei, Elliott, explorând comorile extraordinare ale naturii.
Datorită pietrei, se dovedeşte că universul ascunde locuri şi creaturi pe care protagoniştii nici nu le-ar putea imagina - ciclopii înţelepţi care pot prezice viitorul, dinozaurii cosmici cinstiţi, înţelepţii galactici ai colegiului, schimbătorii de forme şi multe altele sunt toţi locuitorii Centrium. Micul Elliott va găsi acolo un nou prieten, pe dinozaurul Mo. El va adopta şi un câine spaţial şi va descoperi capacitatea de a se teleporta cu mama sa. Serialul a fost conceput de un grup de creatori asociaţi cu „Uimitoarea Lume a lui Gumball”, regizat de Mic Graves şi Tony Hull.

Boomerang

O mulţime de personaje îndrăgite se întorc la Boomerang în luna mai - „Grizzy şi lemingii” revin cu noi năzbâtii, mai multe aventuri de la Scooby-Doo şi detectivii adolescenţi şi de episoadele în premieră ale serialului despre fermecătorul căţel Pat.

„Scooby-Doo şi cine crezi tu?” va avea premiera pe 3 mai, la ora 16:00, şi va fi difuzat zilnic. Câinele vorbitor şi tinerii detectivi vor merge la închisoare, unde actorul Morgan Freeman filmează un documentar cu un spirit suspect. Prietenii vor deveni vedetele filmului şi nu vor rata aventura de a rezolva misterul spiritului.

Serialul „Grizzy şi lemingii” va debuta pe 10 mai, la ora 19:25, difuzat apoi zilnic. Singurul lucru la care visează ursul Grizzy este un moment de pace. Din păcate, s-ar putea să nu aibă niciodată unul - lemmingii pisălogi vor concepe întotdeauna un plan pentru a-i face farse.

„Căţelul Pat” începe pe 24 mai, la ora 18:30, şi va continua zilnic. Pat locuieşte într-o casă obişnuită din suburbii cu proprietara sa Lola. Dar viaţa lui nu este plictisitoare - căţelul binevoitor ia parte, întâmplător, la multe evenimente interesante. Unele dintre ele se datorează păsărilor rău intenţionate care aşteaptă doar ocazia potrivită de a scăpa de Pat şi de pisica Hoodie, care locuieşte în aceeaşi casă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.