O înregistrare video virală cu Robert de Niro strigând la demonstranţi, care a fost interpretată pe reţelele de socializare ca fiind o manifestare a actorului de susţinere a Israelului, a fost de fapt o repetiţie pentru filmarea unui serial Netflix, a declarat purtătorul de cuvânt al starului, Stan Rosenfield.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În înregistrarea video, care a fost reluată de numeroase conturi pro-Israel, actorul exclamă: "Nu este un film, este realitatea! Este periculos şi au spus că o vor face din nou". Numeroşi internauţi au văzut în acest gest un sprijin pentru Israel în războiul său împotriva Hamas.

"Articolele în care se afirmă că Robert De Niro a strigat la un grup de manifestanţi anti-israelieni sunt false. Replicile lui De Niro au fost complet scenarizate", a insistat el într-o declaraţie publicată în presa americană, înainte de a adăuga: "Videoclipul este un scurt fragment dintr-o repetiţie a unei scene din serialul Netflix „Zero Day”, care a fost filmată în 27 aprilie la New York. În aceasta, personajul lui De Niro se confruntă cu un grup - toţi figuranţi plătiţi. Cineva a copiat videoclipul şi l-a deturnat pentru a-i da o altă semnificaţie care este complet greşită".

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Netflix a confirmat, de asemenea, că discursul lui Robert de Niro a fost inclus în scenariul serialului şi nu are nicio legătură cu conflictul dintre Israel şi Hamas. În „Zero Day”, Robert de Niro joacă rolul unui fost preşedinte american care este forţat să iasă la pensie pentru a lua parte la o comisie de anchetă privind un atac cibernetic.

„Zero Day”, care este primul serial în care joacă Robert de Niro, este regizat de Lesli Linka Glatter, cunoscută mai ales pentru serialul „Homeland”. De Niro joacă alături de Jesse Plemons (care apare în videoclipul viral), Lizzy Caplan, Joan Allen, Connie Britton, Matthew Modine şi Angela Bassett.

Videoclipul cu Robert de Niro a devenit viral într-un moment deosebit de tensionat în Statele Unite. În ultimele zile, poliţia a intervenit în mai multe campusuri din Los Angeles şi New York, unde un număr mare de studenţi au protestat faţă de războiul din Gaza.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.