Poliţia britanică a fost chemată la locuinţa lui Boris Johnson şi a parteneri sale, Carrie Symonds, vineri, după ce vecinii au auzit ţipete şi lovituri, potrivit The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cearta a putut fi auzită din afara proprietăţii unde locuieşte posibilul viitor premier cu Symonds, fostă responsabilă cu presa  pentru Partidul Conservator. 

Un vecin a declarat pentru The Guardian că a auzit ţipetele femeii urmate de "lovituri". La un moment dat, Symonds a putut fi auzită spunându-i lui Johnson "Ieşi din apartamentul meu!". 

Îngrijorat, vecinul a spus că a bătut la uşă, însă nu a primit un răspuns. "Speram ca cineva să răspundă la uşă şi să spună: "Suntem OK". Am bătut de trei ori şi nu a venit nimeni". 

Acesta a sunat la 999. Două maşini ale Poliţiei şi o dubă au sosit în câteva minute, imediat după miezul nopţii, dar au plecat după ce au primit asigurări de la cei doi locatari că sunt bine. 

Poliţia a spus că la această adresă nu a fost înregistrat niciun incident domestic.  

Boris Johnson se confruntă cu Jeremy Hunt pentru postul de premier al Marii Britanii. La finalul lunii iunie, membrii Partidului vor desemna câştigătorul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.