Un spionoff „WandaVision”, miniserie triplu premiată cu Emmy, este pregătit pentru Disney Plus de Marvel Studios cu Kathryn Hahn în rol principal, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hahn va relua rolul Agatha Harkness în serialul descris de surse apropiate proiectului ca fiind o comedie neagră. Mai multe detalii nu au fost dezvăluite.

Principalul scenarist al „WandaVision”, Jac Schaeffer, cunoscut şi pentru „The Hustle”, va avea din nou acest rol şi va fi şi producător executiv.

„WandaVision”, lansat în ianuarie anul acesta, a fost primul serial live-action al Marvel care a avut premiera pe Disney Plus şi a fost lăudat de critici şi public.

A primit 23 de nominalizări la premiile Emmy, inclusiv pentru Hahn la categoria „actriţă în rol secundar într-o miniserie”. S-a impus la categoriile „costume”, „muzică şi versuri” şi „scenografie”.

Hahn, cunoscută din lungmetrajul „Private Life” şi miniseriile „Mrs. Fletcher” şi „I Know This Much Is True”, urmează să joace şi în miniseria pregătită de Showtime despre actriţa de comedie Joan Rivers, în serialul „The Shrink Next Door” (Apple) şi în lungmetrajul „Knives Out 2”, de Rian Johnson. Ea a mai fost nominalizată la Emmy pentru rolul din „Transparent” (Amazon).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.