Un spaniol în vârstă de 29 de ani originar din Valladolid este noul campion mondial la karaoke şi declară că îşi doreşte să îşi reprezinte ţara la concursul muzical Eurovision, scrie EFE.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jonathan Calleja a câştigat, în Myanmar, finala mondială de karaoke, la care au participat peste 5.800 de candidaţi.

O parte din premiul său este reprezentată de posibilitatea de a înregistra într-un studio profesionist.

Competiţia „I-Sing” urmează un format similar concursurilor de talente şi celor de karaoke, la care participanţii interpretează până la patru melodii în diferite faze şi sunt punctaţi de un juriu internaţional.

Un număr de 43 de ţări vor participa anul viitor la concursul muzical Eurovision, care va avea loc în mai, la Lisabona. Spania a fost reprezentată, în 2017, de Manel Navarro, care a cântat piesa „Do It For Your Lover”, ce a primit doar 5 puncte din partea telespectatorilor, clasându-se pe ultima poziţie, 26. Acesta a fost al doilea cel mai slab an pentru Spania, după 1999, când Lydia s-a clasat pe ultimul loc după ce a primit 1 punct.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.